Specializujeme se na svrchně kvašené speciály. Piva jsou vařena ve 100l varně bez použití průmyslových zlepšováků. Ohřev je plynový, mícháme dřevěným kopistem a teplotu hlídáme teploměrem, který je třeba do díla pěkně zanořit, postaru, ručně. Přečerpání rmutu opět ručně, kýblujeme o patro výš a necháváme působit gravitaci zpět do varny. Nic, než poctivá ruční práce a trocha fyziky.
Kvašení probíhá uvnitř pivovaru v nerezových netlakových nádobách, druhotné kvašení probíhá v lahvi za pomoci zbytkového cukru. Tím získá pivo žádoucí sedlinu kvasnic, kterou pro konzumaci čistého piva buď nechte v láhvi, nebo lahví zatočtě, mírně uvolněte kvasnice a dopřejte si kvasnicovou nálož. Je to jen na vás. Vítá Vás Březácký SUP.

SUPer možnosti
Pozvěte si SUPA k Vám na řízenou degustaci, stavte se pro lahvové do pivovaru nebo ochutnejte točené v Pivnici U devatero řemesel.